VIVECA ELLIOT

Viveca Elliot är en sångerska och pedagog med stor musikalisk bredd. Hon behärskar stilar alltifrån pop, jazz, klassiskt till musikal.

Själv är hon en lyrisk sopran som tycker om att sjunga både ballader med mjukare stämma och rivigare soullåtar med mer power. Hon har haft flera roller i musikaler bland annat i Lucky stiff, Rocky Horror Show, Jesus Christ Superstar och Spelman på taket.

För Viveca är textuttrycket minst lika viktigt som soundet. Hon har en gedigen musikalisk utbildning på Musikhögskolan i Örebro samt musikalutbildningar på Balettakademien i Stockholm och på Gulidford Shool of Acting i England.

Viveca har arbetat på Musikskolan i Köping, Kulturskolan i Örebro och Nynäshamn samt på IT-gymnasiets Musik- och Mediaprogram i Örebro Med det egna bandet Elliot skriver hon låtar tillsammans med sin man Henrik. De har bl.a. gett konserter i Örebro, på Gotland och för Drottningen på eventet Spread the sign.
Sångverkstan - Lady M music | Gröna Villan, Brunnsparken 4 | 702 28 Örebro | Tel: 019-12 22 85 | e-post: info@sangverkstan.se
Copyright © 2011 sangverkstan.se Besökare nr: 3092 sedan 02 Jan 2016 Senast uppdaterad: 2020-02-04 kl 15:47